Ποιοί είμαστε

 

Το Εκπαιδευτικό κέντρο, μας ιδρύθηκε πριν από 74 χρόνια από τον καθηγητή κ Ευθύμιο Κούζο, που όραμα του ήταν η διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε πολύ δύσκολα για τη χώρα μας χρόνια.
 
Παρόλες τις αντιξοότητες, το όνειρο του πραγματοποιείται και έχει τεράστια ανταπόκριση και αγάπη του κόσμου. Αναγνωρίζουν  την σπουδαιότητα του και την αφοσίωση του στα παιδιά και του εμπιστεύονται ταξίδια εκπαιδευτικά στο Λονδίνο το 1968 (βλ. φώτο). Η συνέχεια ακολουθεί με παραρτήματα σε Καισαριανή, Παγκράτι, Βύρωνα, Ν. Ελβετία και μεγάλες επιτυχίες στα πτυχία. Μεγάλη η παρακαταθήκη του στην εκπαίδευση και ακόμα μεγαλύτερη η σημασία της λέξης Δάσκαλος.

Πατώντας γερά λοιπόν, εξελίσσουμε και εξοπλίζουμε το Κέντρο μας με όλα τα σύγχρονα και εξελιγμένα προγράμματα Εκπαίδευσης για όλες τις γλώσσες και την Πληροφορική. Έτσι λοιπόν παρέχουμε ολοκληρωμένα Εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα των Ξένων Γλωσσών καθώς επίσης και στην εξειδίκευση στον τομέα της Πληροφορικής, καθώς είμαστε Αναγνωρισμένο και Πιστοποιημένο Εξεταστικό κέντρο VELLUM και λειτουργούμε σύμφωνα με τα πρότυπα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ως επίσημο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  1 και Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης. Σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο και φιλικό διδακτικό προσωπικό, καλύπτουμε το ευρύ φάσμα της Μόρφωσης, Εκπαίδευσης και απόκτησης Πιστοποιητικών σe όλες τις βαθμίδες, για Μεταπτυχιακές σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση.