Ελένη Μανιατέα - Οθμάν

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Φράντυ Κούζου συνεχίζει τη παράδοση του κ. Ευθύμιου Κούζου να μαθαίνουν όλα τα παιδιά αγγλικά αλλά και άλλες γλώσσες, καθώς επίσης και πληροφορική.

Τάξεις όμορφες, με διαδραστικούς πίνακες και smart board.

Η κ. Κούζου (διευθ. σπουδών) εκτός από καλή δασκάλα είναι και σωστή επαγγελματίας. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να μάθουν όλα τα παιδιά αγγλικά. Μέσα από την ενισχυτική διδασκαλία βοηθάει τα παιδιά που είναι πιο αδύναμα να μπορέσουν και αυτά να προχωρήσουν χωρίς να έχουν κενά. Δεν μένει ποτέ στα ίδια κοιτάζοντας κάθε χρόνο να κάνει κάτι διαφορετικό.

Όσο για την κ. Εύη (δασκάλα) είναι πολύ γλυκιά, πολύ καλή δασκάλα, ακούραστη και με πολύ όρεξη για δουλειά. Δεν μένει μόνο στο μάθημα  των βιβλίων του φροντιστηρίου αλλά δίνει στα παιδιά φωτοτυπίες με κείμενα και ασκήσεις για να κατανοήσουν καλύτερα το μάθημα.
Κάθε χρόνο φτιάχνει DVD με τα παιδιά από την τάξη της με σκηνές από την χρονιά που πέρασε και μας κάνει να συγκινούμαστε ή και να γελάμε.

Εκτός από Χριστουγεννιάτικες γιορτές, αποκριάτικα πάρτυ και καλοκαιρινές γιορτές, διοργανώνει σεμινάρια για τους γονείς και για τα παιδιά, με θέματα καθημερινότητας (safe interner, ευεξία γέλιου).
Πηγαίνουν κάθε χρόνο θέατρο σε ελληνικές και αγγλικές παραστάσεις, καθώς επίσης και σε τηλεοπτικές εκπομπές ('Άκου τι είπαν', 'Your face sounds familiar').

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το Φροντιστήριο 'ΦΡΑΝΤΥ ΚΟΥΖΟΥ' και το συστήνω ανεπιφύλακτα στου γονείς

Ελένη Μανιατέα - Οθμάν
μητέρα Ζαχαρία, μαθητής Α' Γυμνασίου