Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΜΙΛΑΤΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ;

Μια φράση που ακούγεται δεκαετίες τώρα σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Για εμάς όμως εδώ και 75 χρόνια μόνο ξένες δεν είναι.
Συνδυάζουμε τη γνώση με διδασκαλία, ψυχαγωγία, δοκιμασμένες μεθόδους και όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα των παιδιών μας.
Πρόσβαση στο διαδύκτιο σε δανειστική βιβλιοθήκη προβολές video μέσα σε ένα περιβάλλον φιλικό, οικογενειακό, μέσα από καθηγητές με εμπειρία που εκτός από τη γλώσσα εστιάζουν και στην κουλτούρα της για να έχουν οι γνώσεις βάθος.
Έτσι οι μαθητές μας έχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία και μαθαίνουν αυτό που για άλλους είναι ξένη γλώσσα ολοκληρωμένα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους έχουμε υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις εξετάσεις.
Σε περιμένουμε λοιπόν στην οικογένεια του Κέντρου Φράντυ Κούζου – Educational Institute.
Γιατί για εμείς κάνουμε την «ξένη» γλώσσα, γλώσσα μας

 

Εκπαιδευτικος,Owner and Managing Director of School of Foreign Languages.Director of Studies.Ma in Special and Inclusive Education.Master Practitioner in Education.

Η ομαδα μασ

Δεσποινα Μελεγκογλου

Η Δέσποινα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή και είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών(1999-2003).Έχει άριστη γνώση όχι μόνο της αγγλικής αλλά και της ιταλικής γλώσσας, καθώς επίσης και των Η/Υ (κάτοχος ECDL).Εργάζεται στο Κέντρο ξένων γλωσσών ΦΡΑΝΤΥ ΚΟΥΖΟΥ εδώ και 20 χρόνια ,ενώ υπήρξε και η ίδια μαθήτρια στον ίδιο χώρο. Παραδίδει μαθήματα σε όλα τα επίπεδα(Junior A’ – Proficiency ) , ενώ παράλληλα προετοιμάζει τα τμἠματα της σχολής μας για φοιτητές για το  IELTS  για χρήση με σκοπό ένταξής τους σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Εύη ΣπηλιωτΑκου

Η Εύη Σπηλιωτάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϋ Αυστραλίας και είναι κάτοχος πτυχίων από Ελληνικό και Βρετανικό κολέγιο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια όσον αφορά την Σχολική Ψυχολογία αλλά και την Ειδική Αγωγή στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς έχει πιστοποιηθεί στον τομέα της Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης ενώ παράλληλα καταρτήθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών ως σύμβουλος εκπαίδευσης και κατάρτισης.
Για 19 χρόνια ανήκει στην οικογένεια του κέντρου Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής “Φράντυ Κούζου” καθώς παραδίδει μαθήματα Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα ενώ παράλληλα παραδίδει μαθήματα Πληροφορικής σε ενήλικες αλλά και σε παιδιά. Πέρα από τη μεγάλη διδακτική της εμπειρία, η Εύη προσφέρει ουσιαστική εκπαιδευτική καθοδήγηση σε κάθε μαθητή της ξεχωριστά με αποτέλεσμα να αγαπούν ολοένα και περισσότερο την αγγλική γλώσσα.

Χριστινα Μπιρμπα

Η Χριστίνα είναι απόφοιτος της Γερμανικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στον τομέα της Γλωσσολογίας. Παραδίδει μαθήματα Γερμανικών όλων των επιπέδων και αναλαμβάνει αντίστοιχα την προετοιμασία των εξετάσεων για όλα τα πιστοποιητικά εκμάθησης του ινστιτούτου Goethe, τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.

ΕΥΑ αγγελοπουλου

Η Εύα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και είναι κάτοχος τίτλου σπουδών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο του Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια παραδίδει μαθήματα Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα – ξεκινώντας από τις μικρές τάξεις των pre-school και junior θέτει γερές βάσεις ώστε τα παιδιά να μάθουν και να αγαπήσουν τη γλώσσα, ενώ παράλληλα προετοιμάζει μαθητές για τα διπλώματα. Πέρα από τη μεγάλη διδακτική της εμπειρία, η Εύα προσφέρει ουσιαστική εκπαιδευτική καθοδήγηση σε κάθε μαθητή της ξεχωριστά.  

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΙΟΥΛΙΑ

Η Τζούλια είναι καθηγήτρια γαλλικών στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΦΡΑΝΤΥ ΚΟΥΖΟΥ εδώ και πέντε χρόνια. Μπήκε πρώτη στο ΕΚΠΑ στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθηνών και στη συνέχεια παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με ειδίκευση στη Γαλλική Λογοτεχνία. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθηνών. Διδάσκει γαλλικά σε παιδικά τμήματα αρχαρίων καθώς και σε ενήλικες με στόχο την απόκτηση γνώσεων στην γαλλική γλώσσα. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και είναι εξετάστρια-επιτηρήτρια στις εξετάσεις πιστοποίησης που διοργανώνονται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών

ΓΛΑΡΟΥ ΒΙΚΥ

Η Βίκυ είναι γραμματέας στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΦΡΑΝΤΥ ΚΟΥΖΟΥ. Εργάζεται στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης από το 2002 και στο χώρο της εκπαίδευσης από το 2006. Είναι απόφοιτος δημοσιογραφικής σχολής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Αμερικανική ένωση και στο Europalso που αφορούν στην εκπαίδευση και την σωστή λειτουργία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Η πολυετής της παρουσία σε κέντρα ξένων γλωσσών και ιιεκ καθώς και η συναναστροφή με παιδιά και νέους την κάνει εξαιρετικά ευαίσθητη και υπομονετική στις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Οι άριστες σχέσεις άλλωστε που δημιουργούνται με τα παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους είναι αποτέλεσμα των χρόνων εμπειρίας αλλά και το ζητούμενο κάθε φορά.

Scroll to Top