how we started

About us

0
Μαθητές
0
Ώρες Διδασκαλίας
0
Τμήματα

η ιστορια μασ

Το Εκπαιδευτικό μας κέντρο ιδρύθηκε πριν από 75 χρόνια από τον καθηγητή κ. Ευθύμιο Κούζο, που όραμά του ήταν η διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε πολύ δύσκολα για τη χώρα μας χρόνια.

Παρόλες τις αντιξοότητες, το όνειρό του πραγματοποιείται και λαμβάνει τεράστια ανταπόκριση και αγάπη από τον κόσμο. Αναγνωρίζουν την σπουδαιότητα του και την αφοσίωση του στα παιδιά και του εμπιστεύονται ταξίδια εκπαιδευτικά στο Λονδίνο το 1968 (βλ. φώτο). Στη συνέχεια ακολουθούν παραρτήματα σε Καισαριανή, Παγκράτι, Βύρωνα, Ν. Ελβετία και μεγάλες επιτυχίες στα πτυχία. Μεγάλη η παρακαταθήκη του στην εκπαίδευση και ακόμα μεγαλύτερη η σημασία της λέξης Δάσκαλος.

Πατώντας γερά λοιπόν, εξελίσσουμε και εξοπλίζουμε το Κέντρο μας με όλα τα σύγχρονα και εξελιγμένα προγράμματα Εκπαίδευσης για όλες τις γλώσσες και την Πληροφορική. Έτσι λοιπόν παρέχουμε ολοκληρωμένα Εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα των Ξένων Γλωσσών καθώς επίσης και στην εξειδίκευση στον τομέα της Πληροφορικής, καθώς είμαστε Αναγνωρισμένο και Πιστοποιημένο Εξεταστικό κέντρο UNICERT και λειτουργούμε σύμφωνα με τα πρότυπα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ως επίσημο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 και Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης. Σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο και φιλικό διδακτικό προσωπικό, καλύπτουμε το ευρύ φάσμα της Μόρφωσης, Εκπαίδευσης και απόκτησης Πιστοποιητικών σε όλες τις βαθμίδες, για Μεταπτυχιακές σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση.

ΜΙΛΑΤΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ;

Μια φράση που ακούγεται δεκαετίες τώρα σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Για εμάς όμως εδώ και 75 χρόνια μόνο ξένες δεν είναι.
Συνδυάζουμε τη γνώση με διδασκαλία, ψυχαγωγία, δοκιμασμένες μεθόδους και όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα των παιδιών μας.
Πρόσβαση στο διαδύκτιο σε δανειστική βιβλιοθήκη προβολές video μέσα σε ένα περιβάλλον φιλικό, οικογενειακό, μέσα από καθηγητές με εμπειρία που εκτός από τη γλώσσα εστιάζουν και στην κουλτούρα της για να έχουν οι γνώσεις βάθος.
Έτσι οι μαθητές μας έχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία και μαθαίνουν αυτό που για άλλους είναι ξένη γλώσσα ολοκληρωμένα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους έχουμε υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις εξετάσεις.
Σε περιμένουμε λοιπόν στην οικογένεια του Κέντρου Φράντυ Κούζου – Educational Institute.
Γιατί για εμείς κάνουμε την «ξένη» γλώσσα, γλώσσα μας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ,OWNER AND MANAGING DIRECTOR OF SCHOOL OF FOREIGN LANGUAGES.DIRECTOR OF STUDIES.MA IN SPECIAL AND INCLUSIVE EDUCATION.MASTER PRACTITIONER IN EDUCATION.

Γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί λένε για εμάς
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Φράντυ Κούζου συνεχίζει τη παράδοση του κ. Ευθύμιου Κούζου να μαθαίνουν όλα τα παιδιά αγγλικά αλλά και άλλες γλώσσες, καθώς επίσης και πληροφορική. Τάξεις όμορφες, με διαδραστικούς πίνακες και smart board.
Ελένη Μανιατέα - Οθμάν
Η εμπειρία μου από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Φράντυ Κούζου είναι πολύ ευχάριστη τόσο για εμένα προσωπικά όσο και σαν πατέρας 2 παιδιών που φοιτούν στο κέντρο.Εγώ κατάφερα μετά από 20 χρόνια να ξαναέρθω σε επαφή με τα αγγλικά και να πάρω το δίπλωμά μου, μετά από ένταξη σε ειδικό πρόγραμμα ενηλίκων και με την καθοδήγηση της κας Κούζου.
Στέλιος Φραγκίσκος
Σε κάθε γειτονιά πρέπει να υπάρχει ένα κέντρο ξένων γλωσσών σαν αυτό της Φράντυ Κούζου και αυτό γιατί σαν μια παλαιά μαθήτριά του ξέρω πως με το ζεστό και φιλικό τους περιβάλλον κέρδιζουν κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτως ηλικίας...
Μάρα Κὀτση
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Φράντυ Κούζου" είναι ένα φροντιστήριο άριστα εξοπλισμένο, με υπερσύγχρονα μέσα. Το διδακτικό προσωπικό είναι έμπειρο, πρόθυμο και απολύτως προσιτό στα παιδιά. Είναι αξιοσημείωτη η φιλική σχέση που εμπεριέχει ταυτόχρονα, όλο το σεβασμό των μαθητών προς τους καθηγητές. Τα παιδιά, χωρίς να διαβάζουν "ατελείωτες ώρες", κατανοούν και μελετούν, αφομοιώνοντας πλήρως τις γνώσεις που έχουν δεχτεί από το Φροντιστήριο. Ουσιαστικά, η μελέτη στο σπίτι γίνεται πιο εύκολη, όταν έχεις να κάνεις με τόσο ικανό εκπαιδευτικό προσωπικό, που όλα πλέον είναι σχεδόν έτοιμα, και τα παιδιά διαβασμένα χωρίς απορίες, ήδη από το φροντιστήριο.
Δέσποινα Κυριακίδου- Ευθυμίου
Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών "Φράντυ Κούζου" είναι ένα φροντιστήριο, πολύ φιλικό προς τους γονείς και τους μαθητές.Είναι ένα Κέντρο με ζεστό και "οικογενειακό" περιβάλλον, και ταυτόχρονα άρτια οργανωμένο, με πολύ ικανούς καθηγητές.Πρώτο του μέλημα είναι η γνώση, ενώ δίνεται μεγάλη έμφαση στη συνεργασίας με τους γονείς, υπό την εποπτεία πάντα της έμπειρης διεύθυνσης.
Ελεονώρα Βερυκίου- Πατεδάκη
Πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ένας γονιός θα διαλέξει το κατάλληλο φροντιστήριο ξένων γλωσσών για το παιδί του. Το ευχάριστο περιβάλλον , οι καλές τιμές και φυσικά οι καθηγητές με εμπειρία , ικανότητα , μεταδοτικότητα και ευγένεια. Όχι μόνο αυτοί οι λόγοι (οι οποίοι καλύπτονται πλήρως) με οδήγησαν να διαλέξω αυτό το φροντιστήριο , αλλά και οι συναισθηματικοί ,αφού υπήρξα και εγώ μαθήτρια του φροντιστηρίου που διεύθυνε και δίδασκε ο πατέρας της κας Κούζου και που με μεγάλη επιτυχία και αφοσίωση συνέχισε και η ίδια.
Σοφία Δελαπόρτα

Address

Εθνικής Αντιστάσεως 86 & Λυδίας 24

Phone

Τηλ: 210-7222612, 210-7243052

Email

info@fraddykouzou.edu.gr

Scroll to Top